Βαθμολογία

Σερίφης καθάρισε για Αμπελιά, 1-0 στα Βούναινα (video)

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τα Βούναινα τα οποία νίκησε εκτός έδρας με 1-0 για την 5η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Σερίφης ήταν αυτός που καθάρισε και έδωσε στην ομάδα του το δικαίωμα να φτάσει τους 12 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ, αφήνοντας στους 9 τα Βούναινα ισόβαθμα με Αστραπή Νέας Πολιτείας, Μαυροβούνι, Αστέρα Μελισσοχωρίου και Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων.

Ο ποδοσφαιριστής της Αμπελιάς στο 73' μπόρεσε να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων για το 0-1, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από εκτέλεση φάουλ, ενώ η ΑΕ Βουναίνων ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φώτη Μερτζανίδη στις καθυστερήσεις.

">http://

*Το βίντεο είναι από το επίσημο κανάλι της ΕΠΣΛ στο youtube.

Διαιτητής: Αγγελούλης Χ., Α’ Βοηθός: Νίκζας Α.- Β’ Βοηθός: Πατέτσος Γ.

ΑΕ Βουναίνων: Διυνιάς Κ., Κυπαρίσσης Α. (67′ Ρουμελιώτης Κ.), Κατσιώτης Κ. (70′ Καλυκάκης Ν.), Σουπεκιώτης Χ., Μερτζανίδης Η. (58′ Βλησαρούλης Ν.), Μούμος Γ., Χατζηλιάδης Γ. (c)., Ραπτόπουλος Ε., Τζατζάκης Α. (51′ Γκατζούλης Λ.), Χριστοδούλου Η., Μερτζανίδης Φ.

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Γεωργούλας Θωμ., Σερίφης Β., Σελήνης Χ., Κολοβός κ., Γαρουφαλιάς Κ., Σερίφης Τ., Γεωργούλας Θ. (c)  (88′ Κιούσης Κ.), Αγγέλης Δ., Δαλαμπύρας Χ. (80′ Βέης Σ.), Καμβούκος Ε., Σουλτούκης Σ. (62′ Κουρούκας Β.).

* Από την διοίκηση της ΑΕ Βουναίνων υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες για την διαιτησία του κ. Αγγελούλη, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν δόθηκε πέναλτι στην γηπεδούχο ομάδα, όπως και για την φάση που πετυχαίνει γκολ η Αμπελιά στο 73' όταν το επιθετικό φάουλ του παίκτη των φιλοξενούμενων, σφυρίχτηκε φάουλ υπέρ της Αμπελιάς η οποία σκόραρε και το τέρμα της νίκης της.