Βαθμολογία

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1-0

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Παναθηναϊκού η οποία επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής.

Μια νίκη που ήταν η έκτη για το Παναθηναϊκό ο οποίος έφτασε τους 13 βαθμούς, θυμίζουμε ξεκίνησε με -6, ενώ ήττα για τον Πανιώνιο μετά από δύο σερί νίκες, με την ομάδα του Ανιγκό να παραμένει στους 7 πόντους.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν εμφανώς ανώτερη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο είχε δοκάρι με τον Καμπετσή, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μακέντα, ενώ δημιούργησε και έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες, μένοντας όμως στο 0-0.

Τη λύση για το "τριφύλλι" έδωσε ο Χατζηθεοδωρίδης στο 72' και ενώ είχε περάσει πριν οκτώ λεπτά στο ματς όπου με ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ λυτρώνοντας έτσι την ομάδα του.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης (82’ Σέχου), Δώνης (77’ Τζανδάρης), Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Καμπετσής (63’ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα.

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος (89’ Σεράφ), Κεϊτά, Τσιλούλης (55’ Μανθάτης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι.