Βαθμολογία

Ο Έλληνας σταρ έγραψε... ιστορία

Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς επικράτησαν με 118-101 των Ιντιάνα Πέισερς και έκαναν το δύο στα δύο στον μαγικό κόσμο του NBA.

Αυτό το παιχνίδι ήταν το πρώτο των Μιλγουόκι στη νέα τους έδρα και ο Έλληνας παίκτης οδήγησε την ομάδα προς τη νίκη, όντως πρώτος σκόρερ με 26 πόντους, έχοντας 12/23 σουτ, 15 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και ένα μπλοκ, καθώς και έξι λάθη σε 32 λεπτά.

Αυτό που πέτυχε όμως ο Γιάννης και θα θυμούνται όλοι από τον αγώνα, είναι ότι έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, που στους δύο πρώτους του αγώνες σε μια σεζόν στο πρωτάθλημα, έχει τουλάχιστον 25 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Αυτό το κατόρθωμα ως τώρα, το είχε πετύχει μόνο ο Κέβιν Γκαρνέτ στην πρώτη του θητεία στην Μινεσότα.

«Ήταν υπέροχη η ατμόσφαιρα. Ο κόσμος το απόλαυσε, το γήπεδο ήταν κατάμεστο και το συναίσθημα ήταν καταπληκτικό. Πιστεύω πως με νέο γήπεδο, νέες εγκαταστάσεις, νέο προπονητή και αυτή τη νεανική ομάδα, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να είσαι μέλος των Μπακς. Νιώθω ευλογημένος που ανήκω σε αυτή την ομάδα και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε εξαιρετική ομάδα και νιώθω ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε φέτος. Πήραμε μια σπουδαία νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», τόνισε ο 23χρονος άσος μετά το τέλος του αγώνα.