Βαθμολογία

Τέλος πέντε από Ιωνικό

Την αποδέσμευση πέντε ποδοσφαιριστών ανακοίνωσαν οι Νικαιώτες. Πρόκειται για τους Καραγιάννη, Δημολιό, Κοσμίδη, Μποζιονέλο και Κυρίτση. Παράλληλα, γεύμα παρέθεσε η διοίκηση του Ιωνικού, μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (19/10).

Η σχετική ενημέρωση: «Ο ΑΟ Ιωνικός ανακοινώνει ότι οι κάτωθι ποδοσφαιριστές: Καραγιάννης, Δημολιός, Κοσμίδης, Μποζιονέλος και Κυρίτσης αποτελούν παρελθόν από την ομάδα μας. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους, με υγεία και καλή επιτυχία!

Aπο κει και πέρα, η ομάδα μας συνέχισε με προπόνηση μεσημεριανή την προετοιμασία της για την σπουδαία αναμέτρηση απέναντι στη Νεάπολη . Ο Δημήτρης Αρναούτης είδε όλους τους παίκτες του να βγάζουν το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα σε μία προπόνηση η οποία εμπεριείχε τακτική και έμφαση στην οργάνωση του παιχνιδιού αλλά και στα τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η διοίκηση παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο ,ενώ την παράσταση έκλεψε και η Τούρτα που έκανε την εμφάνιση της ύστερα από παραγγελία του Ισχυρού άνδρα της ομάδας μας κου Τσιριγώτη- την οποία και έκοψαν μαζί με τον κο Σιακάρα .Μία κίνηση συμβολική για το καινούργιο ξεκίνημα του Ιωνικού μας!!»