Βαθμολογία

Σενάριο για Ποστέκογλου και Εθνική Ελλάδας

Η εικόνα της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου μόνο καλή δεν ήταν στα τελευταία ματς της, με τον Μίκαελ Σκίμπε να φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Οι φήμες περί απομάκρυνσής του έχουν «φουντώσει», αν και προς το παρόν δείχνει να παραμένει στη θέση του.

Παρόλα αυτά, τα σενάρια ήδη υπάρχουν και ένα νέο έρχεται από την Αυστραλία. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα αναφέρει ότι η ΕΠΟ έχει ήδη προσεγγίσει τον Άγγελο Ποστέκογλου, που φέρεται, μάλιστα, να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση.

Σύμφωνα πάντα με το «Fairfax Media», η αντικατάσταση του Γερμανού τεχνικού μπορεί να γίνει στο τέλος του χρόνου. Συμφωνία ακόμα δεν υπάρχει, αφού θα πρέπει κιόλας ο Ποστέκογλου να λύσει το συμβόλαιό του με την ιαπωνική Γιοκοχάμα Μαρίνος που ολοκληρώνεται στο τέλος του 2019.

«Ο πρώην προπονητής της Αυστραλίας δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από την ομάδα της J-League πριν από τον Δεκέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, αλλά σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 και των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022», αναφέρεται μεταξύ άλλων.