Βαθμολογία

«Ο Αγροτικός Αστέρας έχει προπονητή»

Ανακοίνωση στήριξης από τον Αγροτικό Αστέρα στον Παντελή Κρυστάλλη. Ανακοίνωση στήριξης στο πρόσωπο του προπονητή Παντελή Κρυστάλλη εξέδωσε ο Αγροτικός Αστέρας.

«Ο Αγροτικός Αστέρας έχει προπονητή», αναφέρει με έμφαση ο σύλλογος του Ευόσμου, υπογραμμίζοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπο του νεαρού τεχνικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή διάφορα “περίεργα” δημοσιεύματα, τα οποία επαναλαμβάνονται χωρίς να έχουν καμία απολύτως βάση, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αγροτικού Αστέρα θα ήθελε να δηλώσει απερίφραστα την αμέριστη στήριξη και απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή Παντελή Κρυστάλλη.

Η χρονιά ομολογουμένως δεν έχει ξεκινήσει καλά για την ομάδα μας, ωστόσο έχουμε μπροστά μας ένα τεράστιας σημασίας παιχνίδι, αυτό απέναντι στον Ερμή Αμυνταίου και στο οποίο όλοι είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Τέτοιου είδους δημοσιεύματα δεν μπορούν να μας στρέψουν μακριά από τον αληθινό στόχο και επιβάλλεται να μην το κάνουν. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε, γιατί θα το κάνουμε με διαφορετικό τρόπο».