Βαθμολογία

Μπλατ: «Πρόκληση το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο...»

Το 3 στα 3 στην Ευρωλίγκα θα προσπαθήσει να πετύχει την Παρασκευή (19/10) ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος την Αρμάνι Μιλάνο, με τον Ντέβιντ Μπλατ να χαρακτηρίζει πρόκληση το ματς με τους Ιταλούς.

Μιλώντας την Πέμπτη (18/10) για το παιχνίδι στο ΣΕΦ, ο τεχνικός των Πειραιωτών ανέφερε: «Ήταν μία πολύ ιδιαίτερη εβδομάδα, καθώς υπήρχαν πολλά παιχνίδια σε λίγες ημέρες και στο ενδιάμεσο είχαμε και ταξίδια. Είναι μία πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Πρέπει να είσαι έτοιμος σωματικά και πνευματικά. Για αυτό προετοιμαζόμαστε από την αρχή της προετοιμασίας. Το καλό είναι πως όλοι είμαστε στην ίδια κατάσταση.

Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίζει όμορφο μπάσκετ, έχει δείξει την ποιότητά της και η αναμέτρηση θα είναι μία πρόκληση για εμάς. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση ως ομάδα και να εξολοθρεύσουμε τα όπλα τους». Από εκεί και πέρα, είπε:

Για την αναφορά του στον Μπόγρη μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια: «Όταν έχεις μία μεγάλη σεζόν, πρέπει να έχεις την δέσμευση όλων όσων είναι στο ρόστερ πως θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό και θα ακολουθήσουν τη φιλοσοφία της ομάδας. Μίλησα στους παίκτες, όπως μιλάω κάθε φορά μετά τους αγώνες. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Κάθε φορά λέω το ίδιο».

Για τον Μιλουτίνοφ: «Ο Νίκολα ήταν υπέροχος. Αυτό που πιστεύω πως χαρακτηρίζει έναν παίκτη είναι η συνέπεια. Θα είμαι χαρούμενος να τον δω να έχει αυτή την σταθερότητα. Δουλεύει πολύ σκληρά και είμαι πολύ ικανοποιημένος από εκείνον».

Για τη σημασία των δύο εκτός έδρας νικών του Ολυμπιακού ενάντια σε ομάδες που την περσινή σεζόν τον είχαν νικήσει: «Eίναι νέα σεζόν και έχουμε μία νέα ομάδα. Όταν ξεκινάς με δύο δύσκολα παιχνίδια, δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Εμείς ανταποκριθήκαμε και πλέον μένει να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Επιστρέφουμε στο σπίτι μας και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστούμε στην έδρα μας στον Πειραιά και μπροστά στους φιλάθλους μας. Ελπίζουμε να μας δώσουν ενέργεια, δύναμη και το πάθος για να έχουμε μία πολύ καλή συνέχεια».