Βαθμολογία

Μετατίθεται οριστικά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Οριστικά την Δευτέρα και όχι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Οι «πράσινοι» έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, στέλνοντας συνάμα και σχετική επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς, εξηγώντας γιατί διαφωνούν με τη μετάθεση της ημερομηνίας του ντέρμπι. Ο λόγος είναι ότι εξ’ αιτίας της συγκεκριμένης μεταβολής, το «τριφύλλι» θα κληθεί να τροποποιήσει όλο το πρόγραμμά του, από προπονήσεις μέχρι κρατήσεις ξενοδοχείων, εισιτηρίων και φυσικά αγώνες.

Για παράδειγμα, το ματς Κυπέλλου με την Ιεράπετρα δεν μπορεί να γίνει την μεθεπόμενη εβδομάδα, όπως είχε οριστεί, διότι Τρίτη ή Τετάρτη ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει συμπληρώσει 48ωρο μεταξύ του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ κι αυτού που έπεται με τους Κρητικούς. Τη στιγμή, που έρχεται και ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «καπάκι».

Η επίσημη ανακοίνωση για την αλλαγή του αγώνα θα έρθει πιθανότατα εντός της ημέρας (18/10), ενώ να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη απόφαση είναι του υφυπουργού Βασιλειάδη, που έκανε δεκτή την εισήγηση της αστυνομίας.