Βαθμολογία

Πακιστανοί κρατούσαν αστυνομικό δεμένο και φιμωμένο

Ένα περίεργο περιστατικό αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης (18/10) σε διαμέρισμα στη Νίκαια. Κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε τα ξημερώματα την Αστυνομία ότι άκουγε φωνές από διαμέρισμα και κάποιον να καλεί σε βοήθεια.

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και δέχθηκαν επίθεση από έξι Πακιστανούς. Κατάφεραν τελικά να τους ακινητοποιήσουν και μπαίνοντας στο διαμέρισμα βρήκαν έναν αστυνομικό δεμένο και φιμωμένο. Ο άνδρας, που είναι οδηγός διοικητή υπηρεσίας της Ασφάλειας, είχε χτυπηθεί.

Όπως είπε στους συναδέλφους του, ακολούθησε τα έξι άτομα γιατί διακινούσαν λαθραία καπνικά προϊόντα. Προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά εκείνοι τον χτύπησαν. Κατάφερε να τους καταδιώξει μέσα σε πολυκατοικία και εκεί ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκαν 10 άτομα, τα οποία τον έβαλαν σε ένα δωμάτιο, τον ξυλοκόπησαν και τον έδεσαν.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Από την πλευρά τους, οι Πακιστανοί παρουσιάζουν άλλη εκδοχή, καθώς υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του αστυνομικού για ληστεία.