Βαθμολογία

Πιθανή αλλαγή στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Αίτημα στη διοργανώτρια αρχή της Super League καθώς και στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη κατέθεσε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προκειμένου να προχωρήσουν σε αλλαγή ημέρας στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Το ντέρμπι, σύμφωνα με το πρόγραμμα, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στις 19:30, κάτι που οδηγεί την Αστυνομία της πόλης να ζητά την μετάθεση του αγώνα κατά μία μέρα, καθώς υπάρχουν οι εκδηλώσεις και οι παρελάσεις την ημέρα εκείνη.

Μάλιστα η Θεσσαλονίκη με δεδομένο ότι στις 26 του μήνα εορτάζει τον πολιούχο της πόλης Άγιο Δημήτριο, οι εκδηλώσεις είναι πολλές κάθε χρόνο το τριήμερο από 26 μέχρι και 28 Οκτώβρη συνεπώς και εστάλη αίτημα για αλλαγή ημερομηνίας του ντέρμπι.

Βέβαια υπάρχουν δύο σοβαρά προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ στις 25 Οκτωβρίου φιλοξενεί στη Τούμπα την Βίντι για το Europa League, άρα το ματς δεν μπορεί να γίνει Σάββατο (27/10). Η αστυνομία πάντως ζητά το ματς να γίνει Δευτέρα 29 του μήνα, αλλά και εκεί υπάρχει θέμα.

Το τριήμερο 30, 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η 2η αγωνιστική του κυπέλλου εκεί που το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τον ΟΦ Ιεράπετρας στο ΟΑΚΑ και ο Δικέφαλος τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Αν το ματς στην Τούμπα γίνει Δευτέρα (29/10) τότε το κύπελλο θα πρέπει να πάει για Πέμπτη (1/11).

Όμως δυο μέρες αργότερα υπάρχουν το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ. Συνεπώς δεν δύναται να διεξαχθούν δύο αγώνες σε λιγότερο από 48 ώρες. Άρα ή θα πρέπει να αναβληθούν τα ματς κυπέλλου ή να μετατεθούν για Κυριακή (4/11) τα Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και Ατρόμητος - ΠΑΟΚ.