Βαθμολογία

Να ζευγαρώσει τις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός

Μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Χίμκι ο Ολυμπιακός δίνει ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζει στην Βιτόρια την Μπασκόνια για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Eκεί που πέρσι οι Πειραιώτες υπέστησαν βαριά ήττα, θέλουν σήμερα (17/10 21:45 Novasports 2) να κάνουν ακόμα μια μεγαλειώδη νίκη, σε συνδυασμό και με καλή εμφάνιση και να φτάσουν στο 2/2 κάτι που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Κακά τα ψέματα, αν οι δευτεραθλητές Ελλάδος κερδίσουν σήμερα στην έδρα της ομάδας που θα διοργανωθεί το φάιναλ φορ, θα έχουν κάνει ιδανικό ξεκίνημα, απέναντι σε μια ομάδα που διψάει για την πρώτη νίκη μπροστά στο κοινό της, το οποίο ονειρεύεται την ομάδα στο φάιναλ φορ.

Αγωνιστικά στον Ολυμπιακό επιστρέφει ο ηγέτης Βασίλης Σπανούλης που πήρε ανάσες στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κύμη, ενώ μετά το πρωινό χαλάρωμα ο Μπλατ θα αποφασίσει και ποιος εκ των Μπόγρη ή Τολιόπουλου θα κοπεί από την τελική 12αδα, ενώ στο γήπεδο θα βρεθούν και περίπου 100 οπαδοί των Πειραιωτών. Από την άλλη ούτε η Μπασκόνια αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Τέλος να θυμίσουμε ότι διαιτητές της αναμέτρησης είναι ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ, ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς και ο Ισραηλινός Αμίτ Μπαλάκ.