Βαθμολογία

Για τη νίκη στη Γερμανία ο Παναθηναϊκός

Η πρώτη διαβολοβδομάδα της φετινής Ευρωλίγκα είναι γεγονός και σήμερα (16/10 21:30 Novasports 1) ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο από τα δύο παιχνίδια του με αντίπαλο την Μπάγερν στο Μόναχο για την 2η αγωνιστική.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θέλει τη νίκη προκειμένου να κάνει το 2/2 καθώς θεωρητικά η Μπάγερν δεν είναι από τις ομάδες εκείνες που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα play-off οπότε κάθε απώλεια με τέτοιες ομάδες μπορεί να στοιχίσει.

Επίσης πέρσι η αχίλλειος πτέρνα του Παναθηναϊκού ήταν τα ματς μακριά από την Αθήνα κάτι που φέτος στο "τριφύλλι" θέλουν να μην ισχύσει και να αποδείξουν ότι είναι δυνατοί και μακριά από το ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι στη γερμανική πόλη.

Αγωνιστικά ο Πασκουάλ άφησε εκτός αποστολής τον Ίαν Βουγιούκα, λόγω προσωπικού προβλήματος, παίρνοντας στη θέση του τον Γιώργο Παπαγιάννη, ενώ επιστρέφει ο Τζέιμς Γκιστ που πήρε ανάσες στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη. Στο παιχνίδι θα βρίσκονται και περίπου 500 φίλοι των "πράσινων", είτε ομογενείς, είτε άνθρωποι που ταξίδεψαν από Ελλάδα.

Η Μπάγερν γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της στην πρεμιέρα από την Εφές με 71-90 και ψάχνει αντίδραση στο σημερινό ματς, ενώ οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές την σεζόν 2014-2015 με την Μπάγερν να επικρατεί στο Μόναχο 81-75 και τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη ...ρεβάνς στο ΟΑΚΑ με τη νίκη του 87-72.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία) και Μάρτσιν Κοβάλσκι (Πολωνία).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Τρίτη 16 Οκτωβρίου

20:15 Νταρουσάφακα - Μπουντούτσνοστ

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

21:30 Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός

22:00 Γκραν Κανάρια - Μπαρτσελόνα

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου

20:00 Αναντολού Εφές - Ζαλγκίρις Κάουνας

20:45 Φενέρμπαχτσε - Χίμκι

21:45 Αρμάνι Μιλάνο - Ρεάλ Μαδρίτης

21:45 Μπασκόνια - Ολυμπιακός