Βαθμολογία

Μυτιληναίος: «Και την ψυχή μας για τον κόσμο»

Προσωπική δήλωση έκανε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Θύελλας Ραφήνας Χρήστος Μυτιληναίος ο οποίος αναφέρθηκε στο χθεσινό (14/10) παιχνίδι με τον Παλληνιακό και την ήττα της ομάδας του.

Όπως δήλωσε ο κ. Μυτιληναίος το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, έδωσε συγχαρητήρια στο συγκρότημα της Παλλήνης για την νίκη του, ενώ υποσχέθηκε ότι θα δώσουν και την ψυχή τους ακόμα για τον κόσμο της Θύελλας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Μυτιληναίου:

«Ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, θέλω αφενός να συγχαρώ την γειτονική ομάδα του Παλληνιακού για την απόλυτα δίκαιη νίκη της και αφετέρου εκ μέρους όλων μας, να ζητήσω συγνώμη σε όλους τους φίλους που προσήλθαν στο γήπεδο να μας συμπαρασταθούν και να μας ενισχύσουν. Ελπίζω να μας δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία και να ξανάρθουν κοντά μας στο επόμενο παιχνίδι. Δίνουμε υπόσχεση ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας να μην τους απογοητεύσουμε ξανά. Ελπίζουμε ότι όλοι μας καταλάβαμε καλά, ότι στο ποδόσφαιρο όπως και στην ζωή, πρέπει να είσαι συνετός και ποτέ δεν κερδίζεις αν δεν παλέψεις. Ακόμα και όταν ηττηθείς θα έχεις την ικανοποίηση ότι έκανες ότι μπορούσες».

Σας ευχαριστώ

Χρήστος Μυτιληναίος