Βαθμολογία

Για θετικό αποτέλεσμα στη Φινλανδία η Εθνική μας

Τον τέταρτο αγώνα της στα προκριματικά του Nations League δίνει σήμερα (15/10) η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου η οποία αντιμετωπίζει στο Τάμπερε την Φινλανδία για την 4η αγωνιστική.

Η Γαλανόλευκη αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του ομίλου και με μηδέν παθητικό, οι Σκανδιναβοί έχουν τρεις νίκες με 1-0, θέλοντας να αποσπάσουν έστω την ισοπαλία που θα τους φέρει σε απόσταση αναπνοής από την πρωτιά και με νίκη μετά στην Αθήνα να καταλάβουν την πρώτη θέση του ομίλου.

Αν η ομάδα κερδίσει τότε μετά μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την πρωτιά καθώς θα πιάσει τους Φινλανδούς στην κορυφή και θα έχει το πάνω χέρι δεδομένου ότι ακολουθεί το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκεί που και η ισοπαλία, με παράλληλη νίκη μας με Εσθονία, μας δίνει την πρώτη θέση.

Αγωνιστικά ο τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Κουρμπέλη με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να είναι ο επικρατέστερος να τον αντικαταστήσει στα αμυντικά χαφ, ενώ για τις άλλες θέσεις της ενδεκάδας δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το ματς με τους Μαγυάρους.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βασίλης Μπάρκας, δεξιά και αριστερά θα είναι οι Μπακάκης, Τσιμίκας αντίστοιχα, ενώ Παπασταθόπουλος, Μανωλάς θα είναι το δίδυμο των σέντερ μπακ. Ο Ζέκα, με πιθανό τον Τζιόλη, θα είναι αμυντικά χαφ, ενώ πίσω από τον Μήτρογλου, θα είναι οι Μπακασέτας, Φορτούνης, Πέλκας από τα δεξιά προς τα αριστερά.