Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή η Αστραπή στην δύσκολη έδρα του Παναγροτικού (PICS)

Ένα παιχνίδι «χάρμα οφθαλμών» διεξήχθη την Κυριακή (14/10) στο γήπεδο της Νίκαιας ανάμεσα στον Παναγροτικό και την Αστραπή Νέας Πολιτείας για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ (1-2).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το θέαμα ήταν πλούσιο με νιάτα που είχαν δύναμη και πάθος για το άθλημα. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε γκολ και λιγοστές φάσεις, ο Παναγροτικός ήταν καλύτερος αφού είχε την κατοχή. Στο 32’ ακυρωθέν γκολ του Βλαχάκη ως οφσάιντ. Διαμαρτύρεται η διοίκηση και ο προπονητής γι’ αυτή την απόφαση, όπως και για το γκολ της ισοφάρισης για οφσάιντ ξανά.

Στο 63’ άνοιξε το σκορ ο Παναγροτικός αλλά δύο λεπτά αργότερα η Αστραπή έφερε το ματς στα ίσα. Στο 72’ δόθηκε χέρι σε παίκτη του Παναγροτικού και ο Παναγροτικός υποστηρίζει πως η απόφαση αυτή αδίκησε την ομάδα. Όπως και να έχει από την μέχρι τώρα παρουσία της Νίκαιας η βαθμολογική θέση της ομάδας σίγουρα την αδικεί. Καλή προσπάθεια και αντίδραση έβγαλε η Αστραπή που έδειξε χαρακτήρα σε μια δύσκολη έδρα.

Στο 9’ του Καλτσά από κοντά έδιωξε με τα πόδια ο έμπειρος Ψαθάς. Στο 35’ ωραία σέντρα του Σκόμπα που βρήκε τον Ταρταμπούκα, αυτός έκανε το σουτ έδιωξε πάλι ο Ψαθάς.

Στο 41’ καλό σουτ του Φουρίκη, μπλόκαρε ο Τσαρτσαράς. Στο 55’ πολύ καλό σουτ του ίδιου παίκτη η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 63’ ο Παπαδημητρίου έβγαλε τη σέντρα για τον Σακελλαρίου και αυτός με σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-0.

Όμορφη σέντρα στο 65΄του Χλωρού στην πλάτη της άμυνας και ο Ταρταμπούκας ωραίο σουτ στο παραθυράκι έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο 70’ ο Ταρταμπούκας βρέθηκε στην περιοχή, έβγαλε τη σέντρα για τον Φακίτσα αυτός σούταρε αλλά πέρασε η μπάλα άουτ.

Στο 72’ πέναλτι δόθηκε σε χέρι του Ψαρούλι, εκτέλεσε ο Καλτσάς, η μπάλα βρήκε πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια το 1-2. Στο 79’ φάουλ του Φακίτσα επέμβαση του Ψαθά. Στο 82’ μεγάλη ευκαιρία του ίδιου παίκτη που πήρε τη μπάλα από τον Ταρταμπούκα έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Το επόμενο λεπτό εξαιρετικό σουτ του Παπαδημητρίου, μεγάλη επέμβαση του Τσατσαρά. Στο 90’ ο Ταρταμούκας έκανε το σουτ από κοντά έδιωξε σωτήρια με τα πόδια ο Ψαθάς.   

Παναγροτικός (Βαγγέλης Μπρισίμης): Ψαθάς, Παπαδημητρίου (87’ Νικολακούλης), Ψαρούλης, Ντελόπουλος, Μούτσιος, Πανδρεμένος Χ., Ανδρεόπουλος (73’ Γεωργόπουλος), Φουρίκης, Βλαχάκης, Δημόπουλος (57’ Τίκας), Ολομάνι (57’ Σακελλαρίου).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Τσατσαράς, Σπύρου, Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Καφές, Καλτσάς (87’ Σταθάκος), Σκουλίδης (66’ Μαναός), Σκόμπας (46’ λ.τ. Γερακίνης), Ταρταμπούκας (91’ Σιώκας), Φακίτσας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Καραμπούλας, Δεληγιάννη.