Βαθμολογία

Πρώτη νίκη για τον Ηρακλή Χάλκης

Ο Ηρακλής Χάλκης πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ κερδίζοντας την Κυριακή (14/10) την Ομόνοια με σκορ 3-1. Χαμένο πέναλτι είχαν οι γηπεδούχοι.

Στο 17’ ο Ντριβαλάς με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια, στο επόμενο λεπτό ο Μακρυνίκας σε κενή εστία δεν τα κατάφερε για την Ομόνοια. Στο 20’ ο ίδιος παίκτης είχε χαμένο τετ α τετ!

Στο 39’ το φάουλ εκτέλεσε ο Αγγελακόπουλος και ο Βογιατζής Χ. με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 47’ το πέναλτι κέρδισε ο Τσάντος, εκτέλεσε ο Βογιατζής Χ. και η μπάλα πήγε δοκάρι και έξω! Στο 78’ ο Καλογιάννης με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1 και στο 83’ ο Γκογκότης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.  

Ηρακλής Χάλκης (Ηλίας Αράπης): Κιλιργιώτης, Παπαδούλης (85’ Νικολαϊδης), Νικολούλης, Μούτσο, Βογιατζής Σ., Μπακαλούλης Δ., Τσάντος, Θυμάκης (70’ Γκογκότης), Αγγελακόπουλος, Βογιατζής Χ. (80’ Μακρής), Καλογιάννης (83’ Ναλμπαντίδης).

Ομόνοια (Λάζαρος Λαζαρίδης): Στεφούδης, Μακρής, Γεωργατζάς (46’ Σταυροθόδωρος), Τσούγκαρη (46’ Γκάμπριελ), Τσιάρας, Τζήμας, Αθανασιάδης (75’ Λαδόπουλος), Τριανταφύλλου, Παπαγιαννούλης (75’ Οικονόμου), Μακρυνίκας, Ντριβαλάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Κιός, Σκυβαλίδας, Μπακλαβά.