Βαθμολογία

Άνετο πέρασμα από το Νέο Περιβόλι για την «Πέλα»

Η Πελασγιώτιδα έκανε το δύο στα δύο περνώντας από την έδρα του Νέου Περιβολίου με το επιβλητικό σκορ 1-4 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Ο Τσιγγάνης που αγωνιζόταν στους νικητές ως βασικός μαζί με τον Κουτσικούλη που έκανε ντεμπούτο είναι και οι δύο 14 ετών και προέρχονται από τις Ακαδημίες της Πελασγιώτιδας.

Στο 2’ ο Ζυγογιάννης με πλασέ έκανε το 0-1, στο 30’ ο Ποτός σε αντεπίθεση έκανε το 0-2. 35’ και 45’ χαμένα τετ α τετ είχε ο Ποτός. Στο 40’ ο Τσιγγάνης είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 75’ το Νέο Περιβόλι μείωσε σε 1-2 με πέναλτι. Στην επόμενη φάση ο Ποτός με εξαιρετική ατομική ενέργεια έκανε το 1-3 και στο 83’ ο Ζυγογιάννης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Νέο Περιβόλι (Βασίλης Δραγατσίκης): Καρακυρίτσης, Ψάρας, Κοκότσικας, Νασιούλας, Μάλτζαρης (77’ Αργύρης), Ζιόμπουρας, Χατζόπουλος, Γούσης, Τζέκα, Ακριβοσούλης (46’ Μπαλούλης), Μπαλατζάρας.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Τζήμας, Λαζαρίδης, Γούργος (75’ Τέλιος), Χατζηκαμαγιάννης (26’ λ.τ. Γκόγκος), Πατσώνης, Μούτος, Ζιούστης, Ποτός, Ζυγογιάννης (87’ Κουτσικούλης), Δαμασιώτης (80’ Νυχτερίδας), Τσιγγάνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Μπατζιανούλης, Γούλας.