Βαθμολογία

Ένταση, πάθος, αγωνία και Μεσοχώρι - Νεάπολη 2-2

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στην αναμέτρηση της Ελπίς Μεσοχωρίου με αντίπαλο την Νεάπολη με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2 για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Με το αποτέλεσμα αυτό διατηρήθηκε η διαφορά των τριών βαθμών που έχουν οι δύο ομάδες με την Νεάπολη να έχει τέσσερις, ενώ το Μεσοχώρι πήρε σήμερα τον πρώτο του βαθμό. Μάλιστα ο βαθμός αυτός ήρθε στο φινάλε καθώς μέχρι το 90' η Νεάπολη κρατούσε τη νίκη στα χέρια της.

Μια Νεάπολη που προηγήθηκε ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα χάρις σε τέρμα του Mbaye, για να ισοφαρίσει στο 65' ο Pepkolaj σε 1-1, με την Νεάπολη να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα στο 85' με τέρμα του Μανώλη. Τελικά στο 88' ο Καραγιάννης λύτρωσε την ομάδα του σκοράροντας για το τελικό 2-2. Στις καθυστερήσεις η Νεάπολη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μητσιάκου.

Διαιτητής: Μπουρουζίκας Θ. Α’ Βοηθός: Νίκζας Α. - Β’ Βοηθός: Κοτούμπας Δ.

Ελπίς Μεσσοχωρίου: Φράντζας Ζ., Χαράλαμπος Γ., Μουσιάρης Θ., Φράντζας Ρ., Λέτσιος Γ. (72′ Νούσιος Φ.), Μαρκούιας Ν. (77′ Καραγιάννης Ν.), Κουζιώνης., Καρακώστας Θ. (55′ Παναγιώτου Α.), Pepkolaj E., Καραμάνος Θ., Καλογιάννης Ν.(61′ Κουγιάγκας Α.).

Νεάπολη Λάρισας: Παπαναστασίου Ν., Συγκούνας Θ., Γαρυφαλλόπουλος Ο. (46′ Τασούλης Α.), Δεσπόπουλος Ι., Μέκρας Χ., Μανδραβέλης Κ., Μπουχλαριώτης Α. (80′ Μητσιάκος Θ.), Μέκρας Γ., Μπαλαούρας Α. Μανώλης Ν., Mbaye B.