Βαθμολογία

Με πρωταγωνιστή τον Ελευθέρογλου ο ΠΑΟΛ, 2-1 την Μελιβοία

Την πολύ καλή του πορεία συνεχίζει ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ ο οποίος πέτυχε σήμερα (14/10) την τρίτη φετινή του νίκη, επικρατώντας με 2-1 του Φιλοκτήτη Μελιβοίας για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Ο ΠΑΟΛ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Ελευθέρογλου έφτασε στη νίκη με τον άσο της ομάδας να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο και έφτασε τους εννιά πόντους με τους οποίους ισοβαθμεί με Αστραπή Νέας Πολιτείας, Ολυμπιακό Αμπελιάς και Βούναινα. Από την άλλη ο Φιλοκτήτης παραμένει μετά από τέσσερα ματς στους μηδέν βαθμούς, ισόβαθμος του Παναγροτικού.

Ο φορ της ομάδας του Αβέρωφ άνοιξε το σκορ στο 11' για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 20' ο Mance με το 1-1 να είναι και το σκορ της ανάπαυλας. Το τελικό 2-1 ήρθε και πάλι δια χειρός Ελευθέρογλου ο οποίος σκόραρε τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη.

Διαιτητής: Φακής Γ., Α’ Βοηθός: Ακρίβος Κ. - Β’ Βοηθός: Παραφέστας Δ.

Π.Α.Ο.Λ. Αβέρωφ: Κατωτικίδης Χ., Πατρίκης Θ. (65′ Στεργίου Χ.), Μητσιός Α., Μίχα Ε., Κοτρώτσιος Χ., Λιλλολάρι Ι., Ελευθέρογλου Γ.(c), Γραμμένος Θ. (55′ Κόκρας Γ.), Κουσιάς Θ. (90′ Γκουτσιούδης Β.), Παρλάντζας Α., Μπαρούτας Π.(77′ Κουκουράβας Κ.).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας: Γρηγορίου Π., Δεμέστιχας Ν. (87′ Καψάλης Π.), Πασιάς Δ., Πλατσάς Γ., Mance S., Ντούμος Γ. (70′ Κουβαράς Α.), Παπαρίζος Μ., Κοταρέλας Κ., Λαδάς Δ., Παπαρίζος Ρ., Καψάλης Γ.(49′ Καραμάνης Σ.).