Βαθμολογία

Πλησίασε την κορυφή η Αμπελιά, 3-1 τους Αγίους Αναργύρους

Τρίτη νίκη σήμερα (14/10) για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς ο οποίος νίκησε στην έδρα του, τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων με 3-1 για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Έτσι οι "ερυθρόλευκοι" με τη νίκη αυτή έφτασαν τους εννιά βαθμούς και είναι στο -1 από την κορυφή που βρίσκεται το Ελευθεραί, ενώ ισοβαθμούν με Βούναινα, ΠΑΟΛ Αβέρωφ και Αστραπή Νέας Πολιτείας. Από την άλλη οι Άγιοι Ανάργυροι παρέμειναν στους έξι βαθμούς.

Ο Δαλαμπύρας με την συμπλήρωση του ημιώρου έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό, για να κάνει στο 53' δύο τα τέρματα των γηπεδούχων ο Γαρουφαλιάς. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Μπακαρτζή για να μείνουν με δέκα παίκτες στο 72' λόγω αποβολής του Γκιάστα. Ο Γεωργούλας ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη της Αμπελιάς πετυχαίνοντας στο 83' το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Νίτσας Χ. Α’ Βοηθός: Νάκας Χ. - Β’ Βοηθός: Ντελέζος Θ.

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Γεωργούλας Θ., Σερίφης Β. (78′ Κουρούκας Β.), Σελήνης Χ., Κολοβός Κ., Κολοβός Ν., Γαρουφαλιάς Κ.(87′ Κιούσης), Σερίφης Τ.(90′ Λαζαρίδης Β.), Γεωργούλας Θ. (c), Αγγέλης Δ., Δαλαμπύρας Χ., Ζαφειρούλης Δ.(72′ Καμβούκος Ε.).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων: Καραποστόλης Γ., Αντωνίου Γ. (69′ Κατσογιάννης Κ.), Παναγιώτου Α. (c), Μπουρουντάκης Θ., Γκιάστας Ε., Αμαρλαριώτης Α., Μπακαρτζής Π., Μητρακούλης Δ., Νούσιος Γ. (58′ Κολοβός Χ.), Δάσσιος Α. (83′ Τζεμολλάρι Ε.), Μαροσούλης Γ. (39′ Τσιρβούλης Α.).