Βαθμολογία

(Χ)αμένες φάσεις και δοκάρια στο Ελευθεραί (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (14/10) στο γήπεδο του Ελευθεραί, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Πύρρο (0-0).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μάρης στο 85’).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το ματς αφού στις καθυστερήσεις κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Μόσιαλος απέκρουσε! Οι γηπεδούχοι από την άλλη προσπάθησαν πολύ, είχαν ευκαιρίες και δοκάρι όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Ο Πύρρος έδειξε πολύ καλά στοιχεία, είχε και αυτός δοκάρι, όμως δεν είχε την ουσία που ήταν το γκολ.

Σε κάθε περίπτωση ήταν ένα καλό ματς από δύο ομάδες δυνατές, με καλή φυσική κατάσταση που άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια της Α1’ ΕΠΣΛ.

Στο 8’ λάθος συνεννόηση στην άμυνα του Ελευθεραί, ο Μούρι πλάσαρε από πλεονεκτική θέση όμως δεν βρήκε στόχο. Στο 37’ ο Θεοδώρου εκτέλεσε το φάουλ για του γηπεδούχους αλλά η μπάλα βρήκε δοκάρι.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε το Ελευθεράι στις αρχές του δευτέρου μέρους! Ο Χατζής Κ. στο 48’ βρέθηκε τετ α τετ, αλλά σούταρε ψηκά άουτ.

Στο 71’ ο Μούρι από πολύ κοντά αστόχησε και στο 88’ ο Κάτσας είχε οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ο Μούρι κέρδισε το πέναλτι, όμως ο Νικούλης δεν βρήκε δίχτυα, με τον Μόσιαλο να αποκρούει σωτήρια για την ομάδα του.   

Ελευθεραί (Α. Ταυλαρίδης): Μόσιαλος, Ανυφαντής (73’ Ποντίκας), Βασιλόπουλος, Βλησσαρούλης, Κολοβός, Χατζής Γ., Χατζής Κ., Καραγκιόζης, Παιδής (46’ Βατμανίδης), Ζησόπουλος, Θεοδώρου.

Πύρρος (Κ. Βασίλης): Κουσιάς, Λίτσα, Βελής, Μάρης, Κάτσης, Τσόγκας (65’ Κάτσας), Παύλου, Σάρρα (56’ Λεσάϊ), Νικούλης, Μούρι, Βάρσος (59’ Αλεξανδρής).

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Πατέτσος, Παπαγεωργίου.