Βαθμολογία

Το Μακρυχώρι νικητής στη μάχη των Αετών, 4-2 την Αμυγδαλέα

Νίκη με σκορ 4-2 πέτυχε σήμερα (13/10) ο Αετός Μακρυχωρίου απέναντι στον Αετό Αμυγδαλέας για την 5η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου σε ένα πολύ ωραίο ματς έφτασε στη νίκη με 4-2, παρότι για ένα ημίχρονο τα βρήκε σκούρα από την ομάδα της Αμυγδαλέας η οποία παραμένει ουραγός, μαζί με το Βλαχογιάννι. Από την άλλη το Μακρυχώρι έφτασε τους 10 πόντους και βρίσκεται στην 6η θέση.

Μόλις στο 4' ο Μαλάκος έκανε το 1-0 για το Μακρυχώρι, για να απαντήσει δέκα λεπτά αργότερα ο Φιλίππου για το 1-1. Με την συμπλήρωση 22 λεπτών ο Κυριάκος έδωσε πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως ο Φούντας στο 42' έφερε το ματς στα ίσια για το 2-2 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Και ενώ η Αμυγδαλέα κρατούσε μέχρι το 78' το βαθμό της ισοπαλίας μίλησε η κλάση του Αλέξη Τσιούτσια ο οποίος με δύο τέρματα λύτρωσε την ομάδα του για το τελικό 4-2. Αρχικά στο 78' έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο Μακρυχώρι κάνοντας το 3-2 και στο 84' σφράγισε τη νίκη των γηπεδούχων διαμορφώνοντας το 4-2.

Διαιτητής: Αντωνίου Γ. Α’ Βοηθός: Αναστασίου Γ. Β’ Βοηθός: Μπράμης Χ.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Φαρμάκας Ε., Γκαμπέτας Α.(c) (72′ Αλατάς Δ.), Πούτας Α., Μάρκο Β., Σουφχάρας Ζ., Καλούσης Δ., Μαλάκος Ζ. (36′ Τσιούτσιας Α.), Αντωνόπουλος Ι. (56′ Κλούρας Τ.), Τσιαντούλης Π., Κυριάκος Α., Κατσής Σ. (46′ Φουσίκας Π.).

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου Α., Παπαδάμου Χ., Ντάσκας Α. (38′ Μακρίδης Β.), Περδίκης Σ., Παπακωστούλης Β., Πρατσίλας Β. (85′ Καλαϊτζής Π.), Ντάλλας Γ. (87′ Γουναράς Γ.), Παρασκευούδης Ε., Φούντας Β., Φιλίππου Β., (71′ Τασόπουλος Ν.), Ανδριανόπουλος Β.