Βαθμολογία

Πεντάστεροι Χαλκιάδες!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων κατάφερε να πάρει ευρεία νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη Κρήνης με σκορ 5–2 και έτσι να κάνει το δύο στα δύο για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Από την άλλη η Νίκη Κρήνης γνώρισε την δεύτερη ήττα της και παρέμεινε δίχως βαθμό. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 14’ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αντωνιάδη ο Ιορδανίδης με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ (1-0).

Δέκα λεπτά αργότερα ο Αναγνώστου σημάδεψε το δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Άκη Νεμπεγλέρα το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και το 1–0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο 49’  ο Στεργίου έκανε το σουτ με την μπάλα να διώχνει αρχικά ο Χαρισούλης και έπειτα από την πρόσκρουση στο δοκάρι να καταλήγει κόρνερ.  Έπειτα από την εκτέλεση του κόρνερ ήταν η σειρά του Θοδωρή Μαργαριτόπουλου να δει την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα οι «ροσονέρι» έκαναν δυο τα τέρματά τους όταν ο Σταύρος Γκουνάρας έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με πλασέ πέτυχε το 2–0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ιορδανίδης με δυνατό πλασέ έξω από την περιοχή πέτυχε το 4–0 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο Σταύρος Γκουνάρας πέντε λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Νίκης για τέταρτη φορά, πετυχαίνοντας και αυτός το δεύτερο τέρμα του στο παιχνίδι. Στο 85’ ο Νασιούλας με κοντινό πλασέ, έπειτα από ασταθή επέμβαση του Παπαιωάννου στο πλασέ του Νεμπεγλέρα πέτυχε το 5–0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στα τελευταία λεπτά και αρχικά μείωσαν σε 5–1 με πλασέ του Κόκκινου, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Κανατούλας με όμορφη εκτέλεση φάουλ πέτυχε το τελικό 5–2.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Βαρσάμης, Κυριάκου (Καραμπλής), Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Ιορδανίδης, Αναγνώστου (65’ Γκουνάρας Χρ.), Νασιούλας, Μητσόπουλος, Γκουνάρας Στ. (77’ Ακριβοσούλης).

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Παπαιωάννου, Μαγαλιός, Κανατούλας, Σελήνης (75’ Θεοχαρόπουλος), Νταφόπουλος, Μαργαριτόπουλος, Πετρόπουλος (46’ Μαργαριτόπουλος Κων/νος), Διαμαντής (67’ Τσαρδάκας), Τσιάρας (78’ Κόκκινος), Στεργίου, Βάτσικας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Κουβατάς, Κοσμάνος.