Βαθμολογία

Ωραίο θέαμα και μοιρασιά βαθμών (2-2) στο Δαμάσι

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το σημερινό (13/10) παιχνίδι στο Δαμάσι, ανάμεσα στον Δαμασιακό και τον Τύρναβο 2005 για την 5η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Ένα ματς στο οποίο ο Τύρναβος προηγήθηκε δις, όμως δεν κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης, με τις δύο ομάδες πάντως να προσφέρουν θέαμα στο κόσμο και με το τελικό 2-2 να παίρνουν από έναν βαθμό με την ομάδα του Νίκου Χρόνη να φτάνει τους 5, ενώ οι Τυρναβίτες έχουν έναν περισσότερο.

Με την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα ο Μπάκος για λογαριασμό του Τυρνάβου έκανε το 0-1, με τον Δαμασιακό να ισορροπεί το ματς δέκα λεπτά αργότερα χάρις σε τέρμα του Γκαντρή. Ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα ο Κουτσοκέρας έδωσε προβάδισμα στον Τύρναβο κάνοντας το 1-2, ενώ το τελικό 2-2 πέτυχε στο 70' ο Λούτσος. Ο σκόρερ του 1-2 του Τυρνάβου, Κουτσοκέρας στις καθυστερήσεις είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Φακή.

Διαιτητής: Φακής Γ. Α’ Βοηθός: Παραφέστας Δ. Β’ Βοηθός: Ντελέζος Θ.

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Γκουτζουρέλας Κ., Γεωργατζιάς Γ. (60′ Σουγλής Σ.), Αμπατζίδης Α., Ντόκος Χ., Ιωαννίδης Ι., Τσιάλτας Θ. (c) (78′ Καρέντζος Α.), Γκαντρής Μ. (73′ Καλφούντζος Η.), Νάτσης Χ., Μουσιάρης Δ., Λούτσος Α., Σουγλής Κ. (46′ Τσεκούρας Π.).

Τύρναβος 2005 (Νίκος Παπανικολάου): Χαλκιάς Α, Καρράς Λ., Γάνος Θ., Κουτσοκέρας Α., Αυλογιάρης Μ., Χαρισούλης Ι. (85′ Παπαγιαννούλης),  Μπάκος Κ., Πατσιωτός Σ. (81′ Νταναβάρας Δ.), Λόζος Ε., Κοκομπέλης Α. (40′ Τσούτσας Α.), Μπάκος Ι.(c), (77′ Ντονούδης Γ.).