Βαθμολογία

Ο Ηρακλής το ντέρμπι, 0-2 τον Αμπελωνιακό

Ο Ηρακλής Λάρισας ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με αντίπαλο τον Αμπελωνιακό που διεξήχθη σήμερα (13/10) στο γήπεδο του Τυρνάβου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη επικράτησε της αντίστοιχης του Κώστα Μαντζιώκα με 2-0 και την έπιασε στους 12 βαθμούς, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση, μαζί με Αχιλλέα Φαρσάλων και Σμόλικα Φαλάνης.

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό των "κυανολεύκων" ο Φώτος στο 28' με το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Πέντε λεπτά μετά τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκιουρσάνης έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του για το τελικό 0-2.

Ο Αμπελωνιακός, παρότι ο Ηρακλής έμεινε με δέκα παίκτες στο 61' λόγω αποβολής του Πάτση, δεν μπόρεσε να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς και έτσι γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα και η οποία τον "γκρέμισε" από την κορυφή, εκεί που βρίσκεται ο Φαλανιακός.
 
Διαιτητής: Τζήλος Α. Α’ Βοηθός: Πατέτσος Γ. Β’ Βοηθός: Καρακώστας Α.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Χατζήνας Ν., Λιάκος Δ., Γούτος Ν., Φλέγγας Χ., Νικολακούλης Κ., Αλεξόπουλος Α. (70′ Συκιώτης Κ.), Αλεξανδρής Δ. (82′ Τεκέδης Γ.), Χατζούλης Ε., Μπέλτσιος Σ., Καριπίδης Μ. (59′ Δαλακώνης Χ.), Παπαγεωργίου Δ. (76′ Βαλατσός Ε.).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης Π., Πάτσης Σ., Φορτομάρης Ν., Ψωμολιάς Π., Γιαννακόπουλος Α., Ντιντής Α., Γκιουρσάνης Η. (88′ Καπετάνος Α.), Γκατζούλης Δ., Φώτος Γ. (76′ Ρέψης Χ.), Νάστας Α. (86′ Ζαφειρίου Σ.), Χριστίδης Ι. (68′ Λάμπρου Χ.).