Βαθμολογία

Ενίσχυση με Μακρυωνίτη

Στην απόκτηση του 29χρονου τερματοφύλακα προχώρησε ο Ιωνικός. Ενίσχυση στα γκολπόστ για τους Νικαιώτες, που έκαναν δικό τους τον Ηλία Μακρυωνίτη. Ο έμπειρος πορτιέρο προέρχεται από το Κερατσίνι, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Προοδευτική, Βύζα, ΠΑΟ Ρούφ, ΑΕΚ, Γλυφάδα, Χανιά, Ηλυσιακό, Ηράκλειο, Δόξα Μεγαλόπολης, Ελευσίνα και Σπάρτη. Η ανακοίνωση:

«O AO Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Ηλία Μακρυωνίτη. Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1989 και η τελευταία του ομάδα ήταν το Κερατσίνι.

Ο 29 χρονος κίπερ που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας και τη σεζόν 13-14, έχει αγωνιστεί σε Προοδευτική, Βύζα, ΠΑΟ Ρούφ,ΑΕΚ,Γλυφάδα, Χανιά, Ηλυσιακό, Ηράκλειο, Δόξα Μεγαλόπολης, Ελευσίνα και Σπάρτη.

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα τόνισε: «Είναι χαρά μου και τιμή μου να ξαναφοράω τη φανέλα μίας ιστορικής ομάδας ,όπως ο Ιωνικός. Είναι ένα ακόμα νέο ξεκίνημα για μένα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι δουλειά για την επίτευξη των στόχων».