Βαθμολογία

Υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία της Γερμανίας η ΕΠΣΛ (PICS@VIDEO)

Στα πλαίσια του Ελληνογερμανικού προγράμματος ανταλλαγής νέων, εκπρόσωποι του Κρατιδίου της Γερμανίας “Mecklenburg–Vorpommern”  καθώς και των αθλητικών συλλόγων “ SV Warnemϋnde Fuβball” και “SV Waren 09” θα επισκεφτούν την πόλη της Λάρισας.

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ, καθώς και αποκλειστικά πλάνα αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χρήστος Γκατζούλης

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτής το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ με επικεφαλή τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη υποδέχθηκε την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 στα γραφεία της Ένωσης αντιπροσωπεία του σωματείου «Α.Ε.Λ. Προμηθέας», 3 μέλη του συμβουλίου του Κρατιδίου της Γερμανίας “Mecklenburg–Vorpommern”  και ειδικότερα το “Sportjugend Mecklenburg–Vorpommern” (Γραφείο Αθλητισμού και Νεολαίας του κρατιδιίου Mecklenburg–Vorpommern) καθώς και 4 εκπρόσωπους των δύο αθλητικών συλλόγων “ SV Warnemϋnde Fuβball” και “SV Waren 09” του κρατιδίου Mecklenburg–Vorpommern.

Το athleticlarissa σας μεταφέρει αποκλειστικά βίντεο από την συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣΛ

">http://

">http://

Το πρόγραμμα αφορά τη δυνατότητα ανταλλαγής νέων, με αφορμή τη συνεργασία Αθλητικών Συλλόγων των χωρών, με σκοπό τη γνωριμία του τρόπου ζωής και των αθλητικών και πολιτιστικών συνηθειών των νέων κάθε χώρας, καθώς επίσης και τη γνωριμία με την κουλτούρα της περιοχής μέσα από την ξενάγηση στα σημαντικότερα και ενδιαφέροντα μνημεία και αξιοθέατά της.

Στο πλαίσιο της συνάντησης στα γραφεία της Ένωσης οι άνθρωποι της ΕΠΣΛ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους Γερμανούς που ήρθαν στη πόλη μας και μάλιστα στο τέλος δόθηκε και αναμνηστικό από την ΕΠΣΛ και λάβαρα, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων μία φανέλα που φτιάχτηκε για το πρόγραμμα ανταλλαγής νέων.