Βαθμολογία

Blue Boys: «Σέντρα εδώ και τώρα»

Οι Blue Boys ζητούν την άμεση εκκίνηση του πρωταθλήματος και αναφέρονται στο όνομα της ομάδας, Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΣΕΝΤΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Τόσο καιρό περιμέναμε ένα πράγμα. Να δούμε και αυτή τη χρονιά την ομάδα μας και συνεχώς μας το αναβάλετε. Αν μας έλειψε κάτι τόσους μήνες είναι ακριβώς αυτό το γήπεδο, στο οποίο ήδη θα έπρεπε να πηγαίναμε. Εξαντλείτε κάθε υπομονή του κόσμου κάθε ομάδας στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε πόσες συναντήσεις θέλετε να κάνετε απλά αρχίστε το. Περιμένουμε πως και πως τα Σαββατοκύριακα μας και έχουμε περιμένει ήδη αρκετά. Και μιας που λέμε για αυτό, το γήπεδο που περιμένουμε τόσο δεν είναι θέατρο.

Είμαστε απ’ τις λίγες ομάδες, χρόνια χωρίς τιμωρία της έδρας της εξαιτίας των οπαδών και ειδικά στο γήπεδο μας σαν οπαδοί, θέλουμε την παρουσία και άλλων οπαδών και το έχουμε αποδείξει με την άψογη συμπεριφορά μας. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΞΑΝΑ. Κάτι ακόμα θα λείπει για την τέλεια ατμόσφαιρα όμως. Γήπεδα με κόσμο, φωνή και χρώματα. Όσο τα κρατάμε στα χέρια μας τα καπνογόνα ομορφαίνουν κάθε αγώνα και πιο πολύ. ΤΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Υγ. Αξιώνουμε ότι δεν θα υπάρξει άλλο πρόβλημα γύρω απ’ το όνομα της ομάδας μας, που λέγεται “Π.Α.Ε. Α.Ο.ΧΑΝΙΑ-Κισσαμικος”. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η διοίκηση θα το λύσει μια και καλή. Υπήρξαν site και άλλα media που έχουν εξαντλήσει την υπομονή μας και εκεί. ΜΙΑ ΖΩΗ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ!».