Βαθμολογία

Τέλος από την Φλωριάδα Άρτας ο Γιάννος

Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Φλωριάδας ανακοίνωσε στην αθλητική ιστοσελίδα της Άρτας, artagoal.gr ο προπονητής Γιώργος Γιάννος.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε εκφράσει από την πρεμιέρα ότι ήθελε να αποχωρήσει διότι δεν του άρεσαν κάποια πράγματα στον ηπειρωτικό σύλλογο, ενώ σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΟ Φλωριάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή στο artagoal.gr:

"Έπειτα από τη δήλωσή μου, ότι αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα στην ομάδα, θα αποχωρήσω, 15 μέρες μετά, είμαστε ένα βήμα μπροστά, και δέκα πίσω. Παίκτες να φεύγουν, άλλοι να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις. Κουράστηκα να κάνω προπόνηση με ομάδα μπάσκετ. Μετά από αυτό, και επειδή σέβομαι τον εαυτό μου, σταματάω. Το πόση υπομονή έκανα, το ξέρω εγώ. ΤΕΛΟΣ. Ευχαριστώ το ΔΣ του ΑΟ Φλωριάδας". Γιώργος Γιάννος.

και η ανακοίνωση της ομάδας:

"Ο Α.Ο.ΦΛΩΡΙΑΔΑΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κύριο Γιαννο Γεωργιο και του εύχεται ότι καλύτερο για την μετέπειτα καριέρα του. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Επίσης ανακοινώνεται ότι χρέη Γενικού αρχηγού θα εκτελεί ο Κωνσταντίνος Τζουβανος(ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ SUPERLEAGUE) και ο έως τώρα γενικός αρχηγός Χρήστος Αλευρής αναλαμβάνει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας".