Βαθμολογία

Διαδικαστικό το θέμα για Βλαχοδήμο στην Εθνική

Διαδικαστικό όπως φαίνεται είναι το θέμα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου για την Εθνική ομάδα. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι διαδικασίες προχωρούν και αναμένεται σύντομα να έχει υπάρξει θετική λήξη.

Ως γνωστόν ο παίκτης σε επικοινωνία που είχε με τον Μίκαελ Σκίμπε τον ενημέρωσε προ ημερών για την πρόθεσή του να παίξει με την Εθνική ομάδα. Πλέον, διευκρινίστηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να μπορέσει και τυπικά να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αρχικά, θα πρέπει ο Βλαχοδήμος να στείλει μια επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία θα ενημερώνει για την ξεκάθαρη επιθυμία του αυτή. Η Ελληνική ομοσπονδία, με τη σειρά της, να «μεταφέρει» την επιστολή αυτή στην FIFA. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία σε ρόλο μεσολαβητή θα αναλάβει να επικοινωνήσει με την Γερμανική ομοσπονδία η οποία θα οφείλει να ενημερώσει εάν έχει παίξει ο Βλαχοδήμος με την εθνική ομάδα ανδρών της. Το αποτέλεσμα θα το στείλει στη FIFA η οποία θα ενημερώσει σχετικά την ΕΠΟ για να ακολουθήσει η κλήση του τερματοφύλακα της Μπενφίκα από τον Σκίμπε.

Φυσικά και είναι γνωστό ότι ο Βλαχοδήμος δεν έχει αγωνιστεί στην ανδρών της εθνικής Γερμανίας, άρα απομένει η τυπική διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω για να μπορεί και επίσημα να γίνει η εμφάνισή του στην Εθνική μας ομάδα των ανδρών.