Βαθμολογία

Στόχος το σερί νικών στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έβγαλε το βαρύ πρόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας με συγκομιδή ένα βαθμό στα δύο ντέρμπι της Super League, ήττα από ΠΑΟΚ εντός, ισοπαλία στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, συν την ήττα στο Μιλάνο από τη Μίλαν για το Europa League.

Παιχνίδια στα οποία η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς έβγαλε ένα πολύ καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά με μεγάλη αναποτελεσματικότητα στις φάσεις που έβγαλε με συνέπεια το καλό αγωνιστικό πρόσωπο να μην φέρει και την ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή.

Η διακοπή θα βοηθήσει τους Πειραιώτες να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες της ομάδας και στα τελειώματα των φάσεων προκειμένου να έρθουν και τα γκολ στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με το στόχο των "ερυθρολεύκων" να είναι το σερί νικών μέχρι το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Το ντέρμπι των αιωνίων είναι προγραμματισμένο για τις 11 Νοεμβρίου στο Φάληρο και μέχρι τότε ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ (21/10 20:30) εκτός, με Απόλλων Σμύρνης (29/10 19:30) εντός και με Άρη (4/11 19:00) εκτός στο θεωρητικά πιο δύσκολο ματς μέχρι τον Παναθηναϊκό.

Ενδιάμεσα οι Πειραιώτες θα έχουν και τους αγώνες με την Ντουντελάνζ για το Europa, εκεί που θέλουν το απόλυτο, πρώτα εκτός στις 25/10 στις 19:55 και μετά εντός στις 8/11 στις 22:00. Τέλος υπάρχει και το ματς κυπέλλου με την Παναχαϊκή στη Πάτρα στις 1 Νοεμβρίου.