Βαθμολογία

Κατσάρας: «Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και χαμηλούς τόνους…»

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ρέφαρε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης την εντός έδρας απώλεια της πρεμιέρας καθώς πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Καμινάδων και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μια ακόμη πειστική εμφάνιση από τους παίκτες του Κώστα Κατσάρα που δείχνουν πως ήρθαν για να μείνουν και σίγουρα κάθε αγωνιστική που περνάει, θα εμφανίζονται ολοένα και καλύτεροι. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε και ο τεχνικός του Οικονόμου μετά τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Αναγέννηση:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ομάδα μας, από τα παιδιά. Νομίζω πως ήταν ένας μονόλογος το παιχνίδι, απλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική επιλογή. Κερδίσαμε δίκαια και είναι οφθαλμοφανές αυτό.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια, συγχαρητήρια και στην άξια νεανική ομάδα της Καρδίτσας που προσπάθησε καθαρά και της εύχομαι καλή συνέχεια.

Εμείς συνεχίζουμε με σοβαρότητα και χαμηλούς τόνους, γνωρίζοντας πως είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και κάθε Κυριακή θα παλεύουμε για το καλύτερο».