Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Σουργιά

Και επισήμως μέλος του τεχνικού τιμ στον ΑΟΧ Κισσαμικό είναι ο Νίκος Σουργιάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Σουργιά, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας μας Γιώργου Πετράκη.

«Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1987 και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θράκης (Κομοτηνή) με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, αλλά και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Α. Η προπονητική του πορεία άρχισε ως μέλος του προπονητικού τιμ της Κ20 του Εργοτέλη και συνεχίστηκε ως συνεργάτης του Γιώργου Πέτρακη σε Ηρόδοτο και Ερμή Ζωνιανών. Από την περασμένη σεζόν μέχρι πρότινος ήταν προπονητής του Ρωμανού στην Α1 Κατηγορία του Ηρακλείου.

Ως ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε από τον Εργοτέλη, με τον οποίο έπαιξε σε Α’ και Β’ Εθνική. Σε εθνικές κατηγορίες αγωνίστηκε και με Ιωνία Χανίων (Γ’ Εθνική), ΠΑΕ Θράκη (Γ’ Εθνική), Ελπίδα Σαπών (Δ’ Εθνική) και Πατούχα Βιάννου (Δ’ Εθνική)».

Έπειτα από το ρεπό της Δευτέρας (8/10) οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού επανήλθαν στις προπονήσεις σήμερα (09/10). Το πρόγραμμα περιλάμβανε αερόβια προπόνηση με επιθετική τακτική και τελειώματα φάσεων. Απόντες ήταν οι διεθνείς Σάλιακας, Σισέ και Τόλι, ενώ δεν προπονήθηκαν οι Ρίσκι και Μαλόνγκα, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.