Βαθμολογία

Γκόλιας: «Δυστυχώς γι’ αυτόν...» (VIDEO)

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη, μιλώντας στο κρατικό κανάλι. Αναλυτικά ο Νίκος Γκόλιας:

«Τα εξωαγωνιστικά είναι άλλων ανθρώπων δουλειά. Θα πω ότι και με δέκα παίκτες είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι απειλήσαμε πιο πολύ από τον αντίπαλο. Είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά φεύγουμε με άδειες αποσκευές. Θα ξεκουραστούμε. Θα γεμίσουμε τις μπαταρίες και θα επανέλθουμε δριμύτεροι στο πρωτάθλημα για να συνεχίσουμε με νίκες».

Για τις φάσεις που προκάλεσαν τις διαμαρτυρίες του προέδρου αλλά και του προπονητή:
«Θεωρώ ότι και στις δύο ομάδες έβγαλε ο διαιτητής, χωρίς λόγο, πολλές κίτρινες κάρτες. Δυστυχώς γι’ αυτόν, γιατί σε κάποια άλλα μαρκαρίσματα που ίσως είναι για κίτρινη κάρτα, εκεί δεν μπορούσε να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε κάποια παιδιά. Επαναλαμβάνω η δουλειά μου είναι αγωνιστική, θα μιλάω μέσα στο γήπεδο, δεν θέλω να πω κάτι άλλο, γιατί πιστεύω ότι όσοι είδαν τον αγώνα, είδαν τα λάθη του. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί τόσα πολλά λάθη σε κανέναν αγώνα, διότι οι διαιτητές πρέπει να είναι κομπάρσοι και όχι πρωταγωνιστές μέσα στα γήπεδα».

Φάνηκε να πιέζεστε, παίζει ρόλο ότι φέτος πέφτουν περισσότερες ομάδες:
«Θεωρώ όπως κάθε χρόνο η αρχή του πρωταθλήματος είναι κάπως περίεργη.  Εμείς είμαστε μία καινούρια ομάδα, έχουμε πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Έχουμε και από μια αλλαγή προπονητή, μία αγωνιστική και προσπαθούμε να βγάλουμε κάποια πλάνα. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει άγχος ή πίεση, εμείς την δουλειά μας κάνουμε μέσα στο γήπεδο».

">http://