Βαθμολογία

ΑΕΛ: «Αυτή η ομάδα έκανε τον Κασναφέρη παράγοντα του ποδοσφαίρου»

Τα έντονα παράπονα της για την διαιτησία του Γιώργου Λάμπρου στο ματς με την Ξάνθη εξέφρασε η ΑΕΛ με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Οι «βυσσινί» αναφέρονται και με... καυστικό τρόπο προς τους Ακρίτες, ενώ αναρωτιούνται αν σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζει να συμμετέχουν ιστορικές όπως η Λάρισα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΑΕΛ: «Αυτή η ομάδα έκανε τον Κασναφέρη παράγοντα του ποδοσφαίρου, από τον πιο στημένο διαιτητή που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή η ομάδα, που ο Πρόεδρος της στις κασέτες του 2002 που έβγαλε ο Τριανταφυλλόπουλος συνεννοείτο με τον Θωμά Μητρόπουλο πως θα στήσουν το παιχνίδι με τον Κορκοβίρη, τον διαιτητή από την Αθήνα..

Με αυτή την ομάδα σήμερα οργιάζουν και τώρα ο 4ος δίνει και πέναλτι, παίζοντας με 9... Αν αυτό είναι ελληνικό ποδόσφαιρο που αξίζει να συμμετέχουν ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ μας, που όποιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει πάρει, το έχει πάρει μέσα στο γήπεδο, τότε χαλάλι τους! Συγχαρητήρια στον κ. Λάμπρου!». Θυμίζουμε ότι και στο ημίχρονο του αγώνα της Ξάνθης η ΑΕΛ είχε βγάλει ανακοίνωση.