Βαθμολογία

Εντυπωσιακή η Αιγάνη στη πρεμιέρα, 4-0 στο Στόμιο (PICS)

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΛ πραγματοποιήσε το μεσημέρι της Κυριακής (7/10) ο Όλυμπος Αιγάνης ο οποίος νίκησε στο Στόμιο τον Θερμαϊκό με 4-0.

Η ομάδα του Νίκου Παναγόπουλου, που έκανε ντεμπούτο με το δεξί στη δεύτερη επιστροφή του στον Όλυμπο, ήταν καταιγιστική στο παιχνίδι και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σπύρο Γκαραγκούνη που πέτυχε χατ-τρικ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Στόμιο.

Ο Γκαραγκούνης στο 18' έκανε το 0-1 για τον Όλυμπο, ενώ ο ίδιος στο 36' σημείωσε το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημίχρονου. Στην επανάληψη ο Σαμέτ στο 74' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 για να κάνει στο 86' ο Σπύρος Γκαραγκούνης το τελικό 0-4, φτάνοντας παράλληλα και στο χατ-τρικ.

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Σελήνης Α., Δάλλας, Οικονόμου Ρ., Αλβανός (59' Χλωρός), Πατέτσος, Βλούχος (78' Τσερίν), Σελήνης Δ., Γιάνναρος (33' Πικούλης), Θεοδώρου, Τοπάλης.

Όλυμπος Αιγάνης: Μαϊνάρας, Γκαραγκούνης Γ., Ριζάκης, Χριστοδούλου (58' Ρουμπιές), Σολωμός (80' Αναγνώστου), Τάκης, Ζάχος, Γκαραγκούνης Χ. (75' Βουγιούκας), Γκαραγκούνης Σ. (69' Περόϊ), Σαμέτ, Μπουλλάρι Γιούλι.

* Ο προπονητής των φιλοξενούμενων Νίκος Παναγόπουλος που έκανε το ντεμπούτο του στην ΕΠΣ Λάρισας, φάνηκε πολύ διαβασμένος αφού με εξαιρετική τακτική εγκλώβισε τους γηπεδούχους και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν τους άφησε να κάνουν το παιχνίδι τους.