Βαθμολογία

Πέδρο Μαρτίνς: «Πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις»

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ αλλά για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφερε να την κερδίσει, με τις δύο ομάδες να μένουν στo 1-1. Μετά το τέλος του ντέρμπι ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των «ερυθρόλευκων», σημειώνοντας πως αυτές ήταν η αιτία που δεν ήρθε το τρίποντο. Παράλληλα, σημείωσε πως τα τελειώματα των φάσεων είναι ένας τομέας στον οποίο η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση. Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν θεωρεί θετικό ή αρνητικό το αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό τελικά: «Ηταν ένα πραγματικό ντέρμπι, πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Με ρυθμό, ευκαιρίες, δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω πως τις πραγματικά καλές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς, όπως στο 94', αλλά πρέπει και να τις τελειώνεις τις ευκαιρίες. Πρέπει να το δούμε αυτό».

Για το τι έλειπε από τον Ολυμπιακό και δεν πήρε τη νίκη: «Δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις πολλές και καλές ευκαιρίες μας. Η ΑΕΚ ήταν πολύ δυνατή στο πρώτο 30λεπτο, έκανε το παιχνίδι της. Μετά βελτιωθήκαμε πολύ, κάναμε πολλές καλές ευκαιρίες. Ημασταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε πολλές φάσεις, πιέσαμε, βάλαμε το γκολ, είχαμε τον έλεγχο και δημιουργούσαμε αλλά μας λείπει το ότι δεν τελειώνουμε τις φάσεις».

Για το αν θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στην ψυχολογία της ομάδας μία ήττα: «Είναι προφανές ότι παίζουμε για τις νίκες, αυτό κυνηγάμε σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε μια νέα ομάδα, είναι πολύ νωρίς ακόμη, είμαστε μια ομάδα που εξελίσσεται και θέλει το πρωτάθλημα. Θέλουμε τους βαθμούς πάντα, ακόμη και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ, αλλά είναι νωρίς ακόμη».