Βαθμολογία

Κάναντι: «Στόχος μας είναι η Ευρώπη»

Μία δύσκολη νίκη κατάφερε να πάρει ο Ατρόμητος επί του ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τον Νραμίρ Κάναντι. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας του, οι οποίοι δεν αλλάζουν παρά την πρώτη θέση. Αναλυτικά όσα είπε ο Αυστριακός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου:

«Το αποτέλεσμα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, έπρεπε να κερδίσουμε τον ΠΑΣ, κάτι που δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Επειδή είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Αλλά, νομίζω ότι από το 25΄και μετά τα πήγαμε πολύ καλά και δίκαια ήρθε το γκολ μας. Νομίζω ότι στο δεύτερο μέρος δίκαια πήραμε τη νίκη, θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το παιχνίδι και 2-0».

Για το πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΣ: «Δεν ξέρω εάν ήταν ή όχι, αλλά δεν θυμάμαι και τη φάση. Ο διαιτητής είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης και εμείς ήμασταν τυχεροί. Και για εμάς ήταν πέναλτι δύο εβδομάδες πριν που δεν δόθηκε. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Για το πως… εξόντωσε τον ΠΑΣ στην επανάληψη: «Όπως είπαμε κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ δεν κέρδισε κανένα κόρνερ. Με τρεις στο κέντρο και δύο επιθετικούς μπροστά κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι».

Για το αν αλλάζει ο στόχος του Ατρόμητου μετά από αυτό το καλό ξεκίνημα: «Ο Ατρόμητος έχει στόχο την Ευρώπη. Νομίζω ότι ακόμη είμαστε στην αρχή της σεζόν. Έχουμε ακόμη να παίξουμε με Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό… Είμαστε πολύ καλά τοποθετημένοι στον βαθμολογικό πίνακα. Και σήμερα ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που πρέπει να κερδίζουμε και αυτό είναι δύσκολο. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και για την υπομονή».