Βαθμολογία

Σημαντικό τρίποντο για Αχιλλέα Φαρσάλων, 0-1 την Αμυγδαλέα (PICS)

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε να αποδράσει με το «διπλό» από την έδρα της Αμυγδαλέας με σκορ 0-1 και έτσι έφτασε τους 9 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, συνεχίζοντας ταυτόχρονα τα θετικά αποτελέσματα μετρώντας δυο συνεχόμενες νίκες με Λάρισα 2012 και Αετό Αμυγδαλέας, δίχως μάλιστα να δεχθεί τέρμα.

Το «χρυσό τέρμα» της αναμέτρησης σημείωσε ο Ζιώγας στο 39’ σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, αρκετά νεύρα και δύο αποβολές μία για κάθε ομάδα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αετό να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει μια καλή στιγμή στο 8’ όταν ο Παπαδήμου έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Κουτσογιαννούλη. Πέντε λεπτά αργότερα ο Φούντας έκανε ένα σουτ με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια. Ο Αχιλλέας απάντησε με ένα σουτ του Αλαμάνη που πέρασε άουτ.

Ενώ στο 30’ ο Κατσανάκης βρήκε τον Ζιώγα μέσα στην περιοχή αυτός έκανε το πλασέ με τον Κωνσταντίνου να διώχνει με τα πόδια. Εννέα λεπτά αργότερα ο Χριστιανίδης έσπασε την μπάλα στον Ζιώγα, ο Ζιώγας έκανε όμορφη κίνηση με σπάσιμο της μέσης, «άδειασε» τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντίνου για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν κυρίως με σέντρες από τα πλάγια, όμως οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα έκοβαν κάθε απειλή. Όσο περνούσε η ώρα ο Αχιλλέας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους χώρους που έδιναν οι παίκτες του Αετού και να χτυπήσει στην κόντρα.

Ο Παπακωνσταντίνου στο 63’ δεν κατάφερε να πασάρει έγκυρα στον Ζιώγα με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι αμυντικοί να διώξουν, ενώ πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Γιαννολόπουλου πέρασε λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Παπακωνσταντίνου.

Στο 80΄ ο Μάντζαρης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι και άφησε τους Μυρμιδόνες με δέκα παίκτες. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να παίξουν ακόμη πιο επιθετικά και απείλησαν δυο φορές με τους Φούντα και Μπακοστέργιο όμως οι προσπάθειές τους πέρασαν άουτ.

Στο 87’ οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν όταν ο Βαρλάγκας είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Παπακωνσταντίνου. Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Αχιλλέας έφυγε με τους 3 βαθμούς από μια δύσκολη έδρα.

Διαιτησία: Ντελέζος (Νίκζας, Παπαγεωργίου)

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου Α., Καλαϊτζής Π. (72′ Παπακωστούλας Β.), Βαρλάγκας Π., Περδίκης Σ., Πρατσίλας Β., Μπακοστέργιος Ε. (83′ Φιλίππου Β.), Ανδριανόπουλος Β., Παρασκευόπουλος Ε., Φούντας Β., Ντάλλας Γ, Παπαδάμου Χ. (67′ Καλογιάννης Ξ.)

Αχιλλέας Φαρσάλων (Φεραίος Γιαννακός – Λευτέρης Τέας): Κουτσογιαννούλης Ρ., Κατσάκης Κ., Καρβούνης Γ. (56′ Πετράκης Χ.), Τλούπας Χ. (c), Μάντζαρης Ν., Ταστεμερίδης Φ., Ζιώγας Δ. (88′ Σαμαράς A.), Αλαμάνης Κ. (46′ Κομισόπουλος Γ.), Γιαννολόπουλος Δ., Χριστιανίδης Χ.,Κουμπια Σ.(62′ Παπακωνσταντίνου Σ.)

πηγή: ifarsala.gr