Βαθμολογία

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Την πέμπτη νίκη του στο πρωτάθλημα που τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας σημείωσε ο Ατρόμητος την Κυριακή, καθώς επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, για την 6η αγωνιστικη της Super League. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και χάρισε το τρίποντο στο συγκρότημα του Κάναντι το πέτυχε στο 38ο λεπτό ο Κουλούρης.

Αναγνωριστικό ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τον Σάκιτς του Ατρομήτου στο 20΄ να κάνει ένα πρώτο καλό σουτ, βλέποντας όμως την μπάλα να φεύγει άουτ και τον ΠΑΣ να ανταποδίδει στις ευκαιρίες στο 23΄, όταν σουτ του Μυστακίδη μέσα από την περιοχή έκοψε με τάκλιν ο Γιαννούλης.

Νωρίτερα στο 12΄, ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ξύδα, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε παράβαση. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ.

Πιο συγκεκριμένα ο Κουλούρης στο 38΄, μετά από εκτέλεση φάουλ,έπιασε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και νίκησε τον Βελλίδη. Ο Ατρόμητος διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο αλήθεια δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις στους φιλάθλους.

Στο 63' ο Μούγιακιτς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί όμορφη μεταβίβαση του Μάνσον, αφού το σουτ που έκανε εξουδετέρωσε ο Βελλίδης, ο οποίος επενέβη σωτήρια και στο 83΄ στο σουτ του Ούμπιδες.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης (71΄ Κιβρακίδης), Μπρούνο, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (63΄ Ούμπιντες), Μούγιακιτς (85΄ Κωτσόπουλος), Κουλούρης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (46΄ Κάστρο), Σκόνδρας, Κακουμπά, Λίλα, Μυστακίδης (58' Αθανασιάδης), Νικολιάς, Βιντάλ, Ξύδας (63΄ Κρίζμαν).