Βαθμολογία

Εμφατικό ξεκίνημα για την Φορτούνα Κουτσοχέρου (PICS)

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα την Κυριακή (7/10) το μεσημέρι για την Φορτούνα Κουτσοχέρου στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΛ κερδίζοντας με το εμφατικό 1-9 (!!!) στο βοηθητικό της Γιάννουλης του Μαρίνου Αντύπα. Το συγκρότημα του Βασίλη Κυριάκου ήταν σαφώς ανώτερο του αντιπάλου του.

Μόλις στο 2΄ο Γιάννη Παζάρας με κοντινή κεφαλιά μετά από δυνατό πλάγιο του Καπνόπουλου έκανε το 0-1 και στο 14΄ο Βαλάντης Τσιάμης με σουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μητράκα έγραψε το 0-2.

Για να ακολουθήσουν ακόμη δύο τέρματα στο α΄μέρος από τους Δημήτρη Σιούτα και Γιάννη Παζάρα βάζοντας έτσι γερά θεμέλια για τη νίκη με το επιβλητικό αυτό 0-4.

Η Φορτούνα σημείωσε άλλα πέντε τέρματα στην επανάληψη με τους Σιούτα, Μπακογιάννη, Χατζή και Παζάρα, με τον τελευταίο να σημειώνει καρέ τερμάτων. Για τους γηπεδούχους το γκολ της τιμής σημείωσε ο Κόσσυβας.

Μαρίνος Αντύπας (Β. Παπαϊωάννου): Σουλτσιώτης, Μπακόλας, Παπαδόπουλος Δ., Βλασιάδης, Παπαϊωάννου, Κουμπούρας, Ζαχαρός, Σούρλας, Κόσσυβας, Παπαδόπουλος Η., Ευαγγέλου.

Φορτούνα Κοτσοχέρου (Β. Κυριάκος): Τσιάντας, Καπνόπουλος, Μητράκας, Μπακογιάννης, Φονιάς (46΄Ξύτσας), Τσιάμης Β., Σιούτας (70΄Χατζής), Τάσιος (46΄Τζαβάρας), Παζάρας, Τσιούτσιας Λ., Τασιούλης (70΄Καλφούτζος).

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Λιόλιος, Μπούτος.