Βαθμολογία

Με το δεξί ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Β’ ΕΠΣΛ ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης με προπονητή τον Γιάννη Κυρμιτζόγλου (ΦΩΤΟ), κέρδισε με σκορ 1-2 τον Άγιο Θωμά την Κυριακή (7/10) στη Νεάπολη Β.

Στο 40’ το πέναλτι κέρδισε ο Κίτσας Π., εκτέλεσε ο Κίτσας Γ. και έγινε το 0-1. Στο 42’ ο Μπαλατσός είχε χαμένο τετ α τετ. Στο 55’ ο Καραγεωργίου με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Ο ίδιος παίκτες λίγο αργότερα έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 70’ ο Κίτσας Π. έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 75’ το σουτ του Χαν είχε την ίδια τύχη και στο 80’ ο Σκέντζας Θ. διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Άγιος Θωμάς (Άκης Χρηστίδης): Λιούτας, Αρδόγλου, Χλώπτσιος, Καραλάϊος, Δοξαριώτης, Πιστάλης (85΄Αβραμούλης), Καραγεωργίου, Τράντος (70’ Χρηστίδης Α.), Ρομοσός, Τολονάϊ (80’ Καραλευθέρης), Μπαλατσός.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης Ν., Παναγιώτου, Ελιζόπουλος, Σκέντζας Β., Σκέντζας Χ., Παπαγεωργίου (85’ Γκόλτσιος), Κίτσας Γ., Παϊτέρης Ν. (60’ Σκέντζας Θ.), Κανής, Χαν, Κίτσας Π.

Διαιτητική τριπλέτα: Νικολάου, Τάνας, Κοντογιώργος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ