Βαθμολογία

Δέκα λεπτά ήταν αρκετά για τη Λάρισα 2012 να πάρει μια μεγάλη νίκη (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (7/10) στο «Γ. Μητσιμπόνας Β.) ανάμεσα στη Λάρισα 2012 και τον Αετό Μακρυχωρίου, με τελικό νικητή τους γηπεδούχους και σκορ 3-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις, αφού το παιχνίδι παιζόταν στο χώρο του κέντρου με πολλές μονομαχίες. Οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες, όμως ο Αετός στο 42’ κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ, όταν ο Κυριάκος εκτέλεσε το φάουλ και ο Φουσίκας από κοντά με κεφαλιά έκανε το 0-1. Το επόμενο λεπτό ο Μαλάκος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έστειλε όμως την μπάλα άουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Λάρισα 2012 μέσα σε ένα δεκάλεπτο κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και ο Αετός «κατάρρευσε» σαν «χάρτινος πύργος».

Στο 46’ ο Κόκκινος έκανε τη κεφαλιά και ο Κίτσιος Δ. το σουτ για το 1-1. Στο 52’ ο Κίτσιος Δ. έβγαλε τη σέντρα και ο Τσιαμούρας με ωραία κίνηση μέσα στη περιοχή το πλασέ για το 2-1. Στο 57’ ωραία άλλαξαν τη μπάλα ο Μπόντε Π. με τον Πάσιο, η σέντρα βγήκε από τον Μπόντε Π. για τον Μπόντε Ν. και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ που ήταν το 3-1. Όσο και αν προσπάθησε στη συνέχεια το Μακρυχώρι να πετύχει κάτι, ποτέ δεν τα κατάφερε.  

Λάρισα 2012 (Αποστόλης Κορομηλάς): Παπαζήσης, Κουκουτσέλος, Κίτσιος Π., Κόκκινος, Ευθυμίου, Μπόντε Ν., Μπόντε Π., Τσιαμούρας (61’ Φλώρος Α.), Κίτσιος Δ. (70’ Φλώρος Ν.), Δημόπουλος, Πάσιος Α. (78’ Βλιώρας).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Τσιαντούλης, Φιλιππούλης (46’ Πούτας), Μάρκου Β., Γκαμπέτας, Κλούρας (51’ Κατσής), Κυριάκος, Αντωνόπουλος, Φουσίκας, Μαλάκος (46’ Καλούσης), Τσιούτσιας (53’ Τζίκα Ν.).

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Αρχοντής, Καραμπούλας.