Βαθμολογία

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης 2-0

Το αναμενόμενο πέτυχε ο ΠΑΟΚ ο οποίος νίκησε στην Τούμπα τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 και έκανε το 6/6 παραμένοντας στη κορυφή της Super League.

Ο Δικέφαλος βέβαια έχει 16 βαθμούς, αντί 18, ελέω της περσινής τιμωρίας για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα που ως γνωστόν στέρησε και το πρωτάθλημα από τους Θεσσαλονικείς. Από την άλλη ο Απόλλωνας στο ντεμπούτο του Γιάννη Μαντζουράκη γνώρισε την έκτη ήττα του και με μηδέν πόντους παραμένει στο πάτο της βαθμολογίας.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος προηγήθηκαν στο 16' με τον Μαουρίτσιο και όλα έδειχναν ότι το ματς θα ήταν πολλά με λίγα. Όμως ο ΠΑΟΚ επαναπαύτηκε στο 1-0 και οι φάσεις ήταν ελάχιστες, ενώ ο Απόλλωνας έχασε δύο ευκαιρίες με το Μάντζιο για το 1-1. Τελικά στο 90' ο Κρέσπο με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-0 διώχνοντας το άγχος από την ομάδα του αλλά και τον κόσμο.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ζαμπά (72’ Καρέλης), Πέλκας, Μπίσεσβαρ (87’ Λημνιός), Πρίγιοβιτς (80’ Ακπομ).

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Μαντζουράκης): Χουάντερσον, Ναδάλες (68’ Σικαμπάλα), Τζανετόπουλος, Βαφέας, Στάθης, Κονέ, Κοντοές, Ντ’ Ούρσο, Τριάδης (86’ Γκαρός), Μάντζιος, Μπεντινέλι (58’ Γκίνο).