Βαθμολογία

Τετράστερος Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, 4-1 την Ανάβρα

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων τεσσάρων αστέρων συνέτριψε την Προοδευτική Ανάβρας με 4-1 σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ που έλαβε χώρα το Σάββατο (6/10).

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ η νίκη για τον Ατρόμητο ο οποίος προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, είδε την Ανάβρα να ισοφαρίζει, αλλά μετά σημείωσε τρία τέρματα για το τελικό 4-1.

Ο Μαροσούλης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 11' και πέντε λεπτά αργότερα ο Καρπέτης έφερε το ματς στα ίσια. Ο Αμαρλαριώτης έβαλε ξανά τον Ατρόμητο σε θέση οδηγού σημειώνοντας στο 38' το 2-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Από εκεί και πέρα ο Δάσσιος με δύο προσωπικά τέρματα στο 85' και στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής: Σταϊκος Κ. Α’ Βοηθός: Αρχοντής Κ. – Β’ Βοηθός: Κοτούμπας Δ.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων: Καραποστόλης Γ., Αντωνίου Γ., Μπουρουντάκης Θ., Παναγιώτου Α., Γκιάστας Ε., Μπακαρτζής Π., Νούσιος Γ. (Γκαραβέλης Β.), Αμαρλαριώτης Α. (Κολοβός Χ.), Μαροσούλης Γ. (Τζεμολλάρι Ε.), Μητρακούλης Δ. (Τσιρβούλης Α.), Δάσσιος Α.

Προοδευτική Ανάβρας: Φιλοκώστας Α., Τζαβέλας Α. (62′ Κόλα Δ.), Χονδροδήμος Π. (46′ Μπουζούκας Λ.), Ντόντος Κ., Γιαννουλέας Κ., Ριζούλης Α. (84′ Παφίλης Χ.), Καραντώνης Γ., Κορδαλής Α., Καρπέτης Σ., Βράκας Ν., Τσαγκάλας Ε. (54′ Αποστόλου Ε.)