Βαθμολογία

Πρώτη με ανατροπή για το Μαυροβούνι, 2-1 τον Παναγροτικό

Την πρώτη του νίκη και μάλιστα με ανατροπή σημείωσε σήμερα (6/10) το Μαυροβούνι το οποίο νίκησε με 2-1 τον Παναγροτικό Νίκαιας για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Δύο ήττες μετρούσε το Μαυροβούνι, όμως η τρίτη ήταν και φαρμακερή. Παρότι βρέθηκε να ηττάται με 0-1 στο ημίχρονο από τον Παναγροτικό εν τούτοις στην επανάληψη με δύο τέρματα ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και έφτασε στη νίκη.

Η ομάδα της Νίκαιας ήταν αυτή που προηγήθηκε χάρις σε τέρμα του Βλαχάκη στο 13' και κράτησε το προβάδισμα της μέχρι το 57' όταν ο Βούκουτος για τους γηπεδούχους έφερε το ματς στα ίσια. Ο Τριάντης στο 79' ήταν αυτός που ολοκλήρωσε την ανατροπή σημειώνοντας το 2-1 και χαρίζοντας στην ομάδα του την πρώτη νίκη.

Διαιτητής: Φακής Γ. Α’ Βοηθός: Ντελέζος Θ. – Β’ Βοηθός: Σκυβαλίδας Δ.

Μαυροβούνι: Μαγαζιώτης Δ., Τατσέλος Ε., Σάπιος Π. (11′ Βούκουτος Α.), Σιδέρης Γ., Μαντζαφούλης Χ., Κολιοφούτης Ι., Τριάντης Α. (85′ Βαλώζος Α.), Μπαντζέλας Ν., Χατζηλιάδης Σ., Μπαντζέλας Β. (37′ Αρσένης Δ.), Μπάγκας Δ. (67′ Νότας Γ.)

Παναγροτικός Νίκαιας: Σαρακατσιάνος Θ., Παπαδημητρίου Π. (46′ Σακελλαρίου Κ.), Ψαρούλης Α., Γεωργόπουλος Α. (35′ Χονδρονάσιος Δ.), Πανδρεμένος Χ., Τίκας Θ., Δημόπουλος Χ. (75′ Τσανάκας Χ.), Ξιώνης Α., Βλαχάκης Ι., Φούρκης Χ., Μούτσιος Ε. (60′ Μαστακούλης Φ.)