Βαθμολογία

Ματσάρα στη Νέα Πολιτεία, Αστραπή - ΠΑΟΛ 3-2

Εντυπωσιακό ματς με πολλά γκολ και θέαμα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα (6/10) στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας εκεί που η Αστραπή νίκησε με 3-2 τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα της Αστραπής μπόρεσε να σκοράρει πρώτη και παρότι δέχτηκε το 1-1 στις αρχές της επανάληψης, μπόρεσε μέσα σε ένα δίλεπτο να μετατρέψει το 1-1 σε 3-1 και να γίνει το αφεντικό του ματς. Βέβαια ο ΠΑΟΛ μείωσε σε 3-2, αλλά μέχρι εκεί.

Ο Σκουλίδης ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Κουσιάς για τον Αβέρωφ ισοφάρισε σε 1-1, για να κάνει στο 72' το 2-1 ο Ταρταμπούκας για την Αστραπή. Δύο λεπτά αργότερα ο Γερακίνης σημείωσε το 3-1, για να μειώσει στο τελικό 3-2 στο 80' ο Κοτρώτσιος.

Διαιτητής: Γκάγκας Δ. Α’ Βοηθός: Δεληγιάννη Α. – Β’ Βοηθός: Δεδικούσης Γ.

Αστραπή Νέας Πολιτείας: Τσατσαρας Α., Σπύρο Σ., Χλώρος Α., Κατσιανός Α., Ζήσης Μ., Καφφές Ζ., Καλτσάς Κ., Σκουλίδης Γ. (67′ Αντωνόπουλος Μ.), Σκόμπας Ε. (60′ Γερακίνης Α.), Ταρταμπούκας Α. (87′ Πάγια Κ.), Πράπας Δ.(90′ Βουβουσίρας Σ.)

Π.Α.Ο.Λ. Αβέρωφ: Κατωτικίδης Χ., Στεργίου Χ. (90′ Μπαντέλας Χ.), Μητσιός Α., Muca E. (76′ Σγουράλης Η.), Κοτρώτσιος Χ., Λιλολάρι Ι., Ντέκας Χ., Γραμμένος Θ. (46′ Κόκρας Γ.), Κουσιάς Θ., Παρλάντζας Α., Μπαρούτας Π. (78′ Τζήκας Α.)