Βαθμολογία

Mε τον συνήθη ύποπτο τα Βούναινα, 1-0 το Μεσοχώρι

Η τέχνη του σκοραρίσματος δεν ξεχνιέται από τον μπόμπερ Αλέξη Τζατζάκη. Ο φορ των Βουναίνων συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς και ήταν αυτός που έκρινε το παιχνίδι της ομάδας του με την Ελπίδα Μεσοχωρίου για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση, πάθος και δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα, ο Τζατζάκης ήταν εκεί για να χαρίσει τη νίκη στα Βούναινα και να τα διατηρήσει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με το Ελευθεραί με το οποίο μοιράζονται την κορυφή.

Ήταν το 68' όταν ο φορ των πρωτοπόρων άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά αργότερα η φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Likai. Στις καθυστερήσεις έμειναν και οι γηπεδούχοι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χατζηλιάδη.

Διαιτητής: Ακρίβος Κ. Α’ Βοηθός: Τέγος Δ. – Β’ Βοηθός: Παπαγεωργίου Μ.

ΑΕ Βουναίνων: Διυνιάς Κ., Βλησαρούλης Ν., Νεράτζης Κ. (46′ Κατσιώγης Σ), Σουπεκιώτης Χ., Μερτζανίδης Η., Μούμος Γ., Χατζηλιάδης Γ., Κορδελας Ν. (80′ Φαλγόπουλος), Τζατζάκης Α. (Καλυμάνης Ν.), Χριστοδούλου Η., Γκατζούλης Α. (85′ Ρουμελιώτης)

Ελπίς Μεσοχωρίου: Likai B., Χαράλαμπος Γ., Μουσιάρης Θ., Λέτσιος Γ., Φράντζας Ρ. (80′ Μουσιός Φ.), Μαρκούιας Ν., Κουζιώνης Μ. (69′ Γκαραβέλης Δ.), Pepkolaj E., Καρακώστας Θ., Καράμανος Θ. (62′ Καραγιάννης Ν.), Καλογιάννης Ν. (74′ Φραντζάς Ζ.)