Βαθμολογία

Συνεχίζει δυναμικά το Ελευθεραί, 0-2 στη Μελιβοία

Το 3/3 πέτυχε το εντυπωσιακό Ελευθεραί το οποίο πέρασε και από την έδρα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας τον οποίο κέρδισε 2-0 για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Άκη Ταυλαρίδη σκοράροντας ένα τέρμα προς το τέλος του πρώτου μέρους και ένα προς το τέλος του δεύτερου έφτασε δίκαια στη νίκη και μαζί με τα Βούναινα βρίσκονται στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Παιδής στο 44' ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους πρωτοπόρους, ενώ στο 88' ο Χατζής ήταν αυτός που έκανε το 0-2 υπογράφοντας τη νίκη της ομάδας του. Μάλιστα η ομάδα του Ελευθεραί ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαυρουδή στο 68'.

Διαιτητής: Ντελέζος Ι. Α’ Βοηθός: Μάνος Β. – Β’ Βοηθός: Αναστασίου Γ.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας: Γρηγορίου Π., Δεμέστιχας Ν. (90′ Καψάλης Π.), Πασιάς Γ., Πλατσάς Γ., Mance S., Ντούμος Γ. (90′ Κουβαράς Α.), Παπαρίζος Μ., Μυλωνάς Χ., Κοταρέλας Κ. (52′ Γκουντάρας Κ.), Λαδάς Δ., Καψάλης Γ. (76′ Καραμάνης Σ.)

Ελευθεραί: Μόσιαλος Α., Ανυφαντής Β., Βασιλόπουλος Δ., Βλησαρούλης Γ., Κολοβός Ι., Χατζής Γ. (Μάστορας Δ.), Χατζής Κ. (74′ Ζησόπουλος Γ.), Καραγκιόζης Ι., Θεοδώρου Ε. (86′ Βατμανίδης Β.), Μαυρούδης Ι., Παιδής Ε. (81′ Ποντικας Σ.)