Βαθμολογία

Ιωνικός: «Έχουμε περάσει πολλά, θα παραμείνουμε ζωντανοί»

Θέση με αφορμή τις εξελίξεις που υπήρξαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την αποχώρηση της οικογένειας Κούγια πήρε με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Ιωνικός.

O Πρόεδρος Αναστάσιος Αριστειδόπουλος τονίζει, μεταξύ άλλων, πως είναι ενήμερος για τα όσα έχει πει ο Αλέξης Κούγιας, ενώ αποκάλυψε ότι ήδη γίνονται συζητήσεις με ομάδα ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τον σύλλογο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχοντας αιφνιδιαστεί πλήρως από τις εξελίξεις και την όποια ενημέρωση έχει βγει, προσπαθούμε να ξεπεράσουμε το σοκ και για ακόμη μια φορά να βγούμε από έναν ακόμη σκόπελο που παρουσιάζεται ξαφνικά μπροστά μας. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο πως είμαστε σε συζητήσεις με ομάδα ανθρώπων που, αν τελεσφορήσουν, τότε μπορεί να υπάρξει συνέχεια στην προσπάθεια εύρυθμης λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Έχω ενημερωθεί για όσα έχουν γραφτεί από την πλευρά του κ. Κούγια και όσα έχουν υπαινιχθεί για τα οικονομικά ζητήματα. Έχουμε περάσει πολλά ως ΙΩΝΙΚΟΣ και ένα είναι το σίγουρο, πως θα παραμείνουμε ζωντανοί, ό,τι και να συμβεί όσες δυσκολίες και αν προδιαγράφονται εμπρός μας.

Ενημερώνω τον κόσμο πως στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, και κατόπιν επίσημης τοποθέτησης και ανακοίνωσης, θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση για να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν στις εξελίξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΙΩΝΙΚΟΥ. Με τιμή, Αριστειδόπουλος Αναστάσιος, Πρόεδρος του Ερασιτέχνη».